Jdi na obsah Jdi na menu
 


OHNIVÁ PÁNEV

9. 1. 2011

200 g vepřového plecka /kotlet bez kostí/

400 g kuřecích řízků

200 g klobásky

1 červená paprika

1 zelená paprika

1plechovka červených fazolí vchilli omáčce

4 střední cibule

6 stroužků česneku

200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných

50 ml olivového oleje

2 chilli papričky /koření/

1 pórek

0,1 l piva

1 kelímek strouhaného křenu

sůl mletý pepř

Pracovní postup:

Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony

oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky.

Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do

výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 -5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem.

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA