Jdi na obsah Jdi na menu
 


VEPŘOVÉ KOLENO

9. 1. 2011

Suroviny

 

: vepřové koleno, česnek, hořčice francouzská,  pivo (množství : cca přiměřeně, přiměřeně)

Postup

:

Smícháme francouzskou hořčici avymačkaný česnek, zalejeme

pivkem a uděláme z toho kašičku. Kolínko hezky vykostíme, poté jemně naklepeme a osolíme. Následně potřeme onou výše uvedenou kašičkou, zavineme jako štrúdl, převážeme nití jako ptáčka a tuto roládku vložíme do pekáče ...

Ovšem - ten je také nutno nejprve vyzdobit: roládičce uděláme

podestýlku: podsypeme pěkně hustě jemně nakrájenou cibulkou, zalejeme pivkem, na to pak položíme roládu a dáme na cca 90 minut do svého domácího krematoria.

Vydržte, dokud není masíčko hotové!

Přikusujeme např. báječné bramborové placičky, také je dobrý chleba,

ale je možno přiložit i brambory a zelí. Poslední dvě ingredience může udělat buď každou extra, nebo vložit už ze začátku ke kolínku.  

Tak, doufám, že jsem vás pěkně namlsal ...

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA